Van donderdag 28 augustus 2014 t/m zondag 31 augustus 2014 wordt voor de 33e keer het Vrijthof omgebouwd tot een groot openluchtrestaurant. Kom ‘preuve’ bij de diverse stands en laat je verrassen door de culinaire smaakexplosies. Zowel in culinaire als muzikale sferen belooft het Preuvenemint 2014 weer een feest te worden.

Het ontwerp van de Preuvenelap 2014 is bekend!

24 april 2014 Marloes van Loon mag zichzelf de trotse ontwerpster van de Preuvenelap 2014 noemen.

Online voorverkoop Preuvenelappen

De Preuvenelap is het enige wettige betaalmiddel dat gebruikt kan worden op ‘t Preuvenemint. Op veler verzoek geeft ‘t Struyskommitee gehoor aan de mogelijkheid om vooraf maar ook tijdens ‘t Preuvenemint 2013 online Preuvenelappen te bestellen.

Bij het bezoek aan ‘t Preuvenemint toont u de door u geprinte bevestiging bij KASSA 2 die speciaal is ingericht voor een snelle afhandeling van uw bestelling. De barcode wordt gescand en u ontvangt de bestelde Preuvenelappen, snel, simpel en veilig.

Bestel Preuvenelappen (E-lappen)

PreuveneApp

Het Preuvenemint presenteert met gepaste trots de PreuveneApp, een iOS / iPhone app waarmee alle informatie van het Preuvenemint wordt gepresenteerd. Wat is het verschil met onze mobiele website? De app werkt ook zonder internetverbinding, en bevat de Preuvenegatie.

Met de Preuvenegatie (Preuvene-navigatie) wordt u door middel van een kompas naar de gewenste stand op het Vrijthof gewezen.